Retir de Yoga i Ayurveda a la Natura


4 al 6 de juny 2021

Regala’t  una pausa per connectar amb el cos, la calma, la natura, l’energia de l’estiu, del grup, i amb la VIDA!

En plena primavera i amb molta il·lusió la Olivia i jo hem preparat aquest retir a la natura en el que hi trobaràs un espai per cuidar-te, per descobrir-te, un espai per escoltar-te, per despertar la teva intuïció i activar la vida que tu vols.

Ens enfocarem amb alegria cap a l’estiu, sentint la nostra presència però també compartint amb l’energia de grup.  Hatha i Vinyasa Yoga, Ayurveda, moviment espontani, consciència corporal, passejos pel bosc i banys de natura, yoga nidra, atenció plena, meditació, mantres, convivència i cuina vegetariana. Amb el propòsit de reforçar la salut i despertar la confiança i l’alegria de viure.

L’alimentació és una part important del retir. Amb una dieta vegetariana amb productes naturals. Tea-breaks sempre disponibles (cafès-tes-infusions, fruita fresca -fruits secs i cakes…)

En allotjarem a Can Mas, masia del S.XVII situada al Parc Natural del Corredor del Montnegre, a Hortsavinyà. Un lloc de pau, de retrobament, de vida! 

Amb aquest retir ens volem endur una experiència meravellosa i unes eines pràctiques que ens ajudin a  connectar amb la vida, a connectar amb els cicles de la natura, i a viure una vida plena, donant-li la direcció que nosaltres volem.

Dirigit a tota persona amb ganes d’experimentar les eines del Yoga i l’Ayurveda a la natura .Amb o sense experiència en Yoga. 

No perdis el fil Més info Contacte

Programa del retir