Retir de Yoga i Ayurveda a la Natura


CONNECTA AMB LA TARDOR

De l’1 al 3 d’Octubre 2021

Regala’t aquesta experiència fantàstica! Els nostres retirs ens permeten connectar amb la vida, connectar amb els cicles de la natura, i viure una vida plena, donant-li la direcció que tu vols.

Estem molt contentes d’anunciar-te el proper retir de Tardor. El retir serà a l’inici de la tardor, així que començarem amb força aquest nou cicle. Deixant enrere la llum i l’escalfor de l’estiu, ens enfocarem amb l’energia alliberadora que ens ofereix la tardor i que ens prepara per l’hivern.

Treballarem l’element aire, tindrem les eines per identificar i deixar anar creences limitadores, descobrirem les claus de l’alimentació i de com cuidar-nos a través del coneixement de l’ayurveda.

Farem seqüències de Hatha i Vinyasa Ioga, mobilitzacions dinàmiques, respiració, meditació, treballs amb el so i la natura. Ensenyances pràctiques que ens motiven a incorporar nous hàbits a la nostra acció quotidiana.

L’alimentació és una part molt important en la nostra salut, i per això gaudirem de deliciosos àpats vegetarians cada dia.

En allotjarem a Can Mas, masia del S.XVII situada al Parc Natural del Corredor del Montnegre, a Hortsavinyà. Un lloc de pau, de retrobament, de vida! 

Dirigit a tota persona amb ganes d’experimentar les eines del Yoga i l’Ayurveda a la natura. Amb o sense experiència en Yoga. 

El cos és la porta d’entrada al coneixement i a una consciència més desperta.IMG_5624

 

No perdis el fil Més info Contacte

Programa del retir