Professora de yoga des de 1994, diplomada en Hatha Yoga per la AIPYS (Associació Internacional de Professors de Yoga Sananda) i Acreditada per la Generalitat de Catalunya. S’inicia en la pràctica de yoga des de molt jove de la mà de Maria Rosa Plans, mare i professora de yoga formada per André Van Lysebeth.

Amplia i aprofundeix la seva formació en el terreny filosòfic i pràctic del yoga  amb diferents mestres i tradicions, així com d’altres disciplines provinents de diferents cultures com ara la meditació Zen o el Control mental i el pensament i cultura prehispànica És Instructora de Seitai, formada per Katsumi Mamine, coneixement i pràctica que aplica a la seva vida i a la  formació enriquint-la.

Destaca en la seva trajectòria l’àmplia experiència en l’ensenyança del yoga  i en el lideratge de programes i grups per diferents col·lectius: nens, adolescents i joves, embarassades i famílies, actors i docents.

Més de 20 anys treballant per un mateix col·lectiu, acrediten la seva expertesa en la transmissió i adaptació del Yoga per a la gent gran.

Especialista en l’aplicació del Yoga a l’Educació. El seu interès per l’educació i la innovació pedagògica la porta a conèixer Micheline Flack fundadora del Rye França (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation). Diplomada pel RYE en Tècniques de Yoga a l’Educació i en Tècniques de Relaxació i Yoga Nidra, formada en el yoga i les necessitats educatives especials. Actualment és Formadora del Rye Espanya, formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i cofundadora .

Membre del Grup de treball de Formació de formadors “El Ioga a l’Educació” (2007-2013), investiga sobre els efectes de l’aplicació del Yoga en l’entorn escolar, també participa com a formadora en les Jornades de Yoga i Educació de l’ICE de la UAB. Recentment ha col·laborat en la publicació “Música Primària”, ed. Mc Graw Hill Education com a especialista de yoga i educació.

Co-creadora del programa de formació Yoga Tools. Eines de Yoga y
Creativitat per a  nens i nenes. Coautora del llibre Taller de Yoga para niños (Alba editorial)

Convençuda en què aprendre és un element fundador de la persona, una experiència plaent i un desig intens i propi de la naturalesa humana.