foto-biocontacteCompromesa en l’aportació d’ eines que generin coneixement i promoguin el desenvolupament personal i la salut.

Més de 20 anys d’experiència en l’ensenyança del yoga a particulars, centres i institucions i en el lideratge de programes i grups per diferents col.lectius: nens, adolescents i joves, embarassades i famílies, actors i gent gran.

Comença a practicar yoga de molt jove, professora de yoga per la AIPYS i Acreditada per la Generalitat de Catalunya. Formada en Meditació Zen. Instructora de Seitai amb Katsumi Mamine

Especialista en yoga i educació, diplomada en Tècniques de Yoga a l’Educació, Tècniques de Relaxació i Yoga Nidra pel RYE França (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation). Actualment és formadora del RYE Epanya i cofundadora, formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Membre i formadora durant sis anys del grup de treball “El Yoga a l’Educació” de l’ICE de la UAB.

Co-creadora del programa de formació Yoga Tools. Eines de Yoga y
Creativitat per a  nens i nenes. Coautora del llibre Taller de Yoga para niños (Alba editorial)

Paral·lelament desenvolupa una dilatada formació com a actriu, formada per l’Escola Internacional de Teatre, Jaques Lecoq de París i en tècniques de veu per l’Institut de Teatre de Barcelona. Treballa com a actriu de teatre i cinema en l’àmbit nacional i internacional.

En el seu treball com a formadora destaca la creativitat, la capacitat de motivar i transmetre amb claredat i profunditat, rigor, naturalitat i humor la disciplina del yoga i altres pràctiques relacionades amb el benestar i la salut física i mental.

CV Ariadna Teatre, cine i TV  Videos de la Ari Media