Katsugen Undo Lab.


Una experiència única per recuperar la vitalitat i la salut.

Vols venir a experimentar el moviment espontani? Sabies que el cos es renova a través del moviment espontani?

Si et trobes en una situació d’estrès, d’ ansietat, de confusió, d’apatia, falta de son o qualsevol altre tipus d’obstacle o repte, aquesta experiència t’ajudarà a deixar anar tensions i enfortir la salut.

Katsugen Undo és la pràctica del moviment espontani regenerador del nostre organisme.
No és cap tècnica, ni teràpia, ni cap ball estètic o descontrolat, tampoc necessites coneixements previs teòrics ni habilitats especials per practicar-lo. Té les arrels posades al Japó dins del marc de la cultura Seitai, fundada pel metge i terapeuta Haruchika Noguchi. Tokio (1911-1976)

El ser humà viu gràcies al moviment espontani. Aquest només s’atura quan s’acaba la vida. Des que naixem el cos coneix com mantenir-se amb salut, com autoregular-se y adaptar-se a l’entorn. Amb el temps aquesta capacitat instintiva es debilita perquè el cos s’embota, es carrega de toxines i queda frenat el moviment, llavors emmalaltim.

Durant la pràctica de Katsugen Undo, el moviment espontani et guia per recuperar la coordinació i la respiració naturals. Et posa en contacte íntim amb les tensions i bloquejos, t’indica on la vitalitat queda atrapada, on s’ofega i es desperta el desig profund d’alliberar-te’n. Perceps com el teu organisme, vèrtebres, músculs, nervis, òrgans activitats cel·lulars i psico-mentals es volen coordinar.

Que t’aportarà Katsugen Undo lab.

– Una oportunitat per regenerar-te i recuperar la vitalitat.

– Una pràctica senzilla per rejovenir el cos, calma les emocions, l’ansietat, alliberar tensions i netejar la ment de pensaments obsessius.

– Una activitat per mantenir la columna sana. Reforçar l’organisme i incrementar el sistema immune.

– Una respiració més àmplia i profunda.

– Una millora en els desordres del dormir.

– Una millora de l’estat d’ànim i  de la relació amb els altres.

– Una pràctica única per despertar la intel·ligència innata de l’organisme.

– Una experiència per integrar en el dia a dia.

Així serà l’experiència! Rebràs una combinació única de pràctiques provinents de la Cultura Seitai del Japó, i del Yoga. Després d’una breu introducció sobre el katsugen undo i la importància dels 5 moviments vitals en la salut, realitzaràs una sèrie d’exercicis preparatoris que t’ajudaran a iniciar el moviment, seguirà la pràctica d’aquest moviment natural regulador i acabarem la sessió amb un relaxació yoga nidra. Gaudirem dels espais exteriors i interiors de la masia, i d’una infusió reparadora.

Fins aviat!

«Només existeix el somni profund per als qui viuen intensament. Només existeix la mort assossegada per als qui així han viscut».

Haruchika Noguchi