A 7 anys l’apassiona la dansa i comença una formació en dansa clàssica, jazz i contemporànea que l’acompanya fins a la joventut, amb mestres com ara Àngels Margarit, J. Meunié. En aquest període també cursa estudis de piano i saxo.

S’inicia en el món del teatre en la disciplina de mim amb Xavier Cid, acrobàcia amb Toni Espanyol i expressió corporal amb Anton Font al Timbal de Barcelona i Interpretació al Collegi de Teatre  de Barcelona, amb Jordi Mesalles i Joan Ollé.

Entre 1986-1988 es forma a l’escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq a Paris i posteriorment cursa els dos anys de Tècniques de Veu a l’Institut del Teatre amb Coral.lina Colom. Altres estudis inclouen diversos seminaris de teatre com ara La veu: elements bàsics y composició, amb Toni Cots.  From story-telling to theatre amb Daniel Labonne, Londres. La interpretació del personatge en el text dramàtic; anàlisi i desenvolupament amb Giancarlo Previati. El text en l’obra de Shakespeare, amb Konrad Zchiedrich. La interpretació Beckettiana amb Pierre Chabert. Chanson, gestes et action dramàtiques, amb Monika Pagneux. La Recherche de son prope Clown amb Pierre Byland. Clown and Comedy amb Mike Barnfather Cia Complicite.

Treballa a Barcelona i a l’estranger en diferents companyies professionals de teatre, en espectacles com ara Sex Light Dir. Angel Alonso, Sala Villarroel de Barcelona. Vidas Despreciables,  Espectacle de Cabaret. Dir Oriol Genís. Aquell boig d’en Jourdain de M. Bulgakof, Dir J.A. Sánchez, Teatre Regina de Barcelona. Leonci i Lena de G. Bûchner, Dir. Maurici Farré, Teatre Regina de Barcelona. Concert a la Carta de F.X.Kroetz, Dir. L.M. Climent, monòleg representat a la Sala Beckett de Barcelona. Rodeo de Lluïsa Cunillé, al Mercat de les Flors de Barcelona i gira per Espanya en la  Mostra de Teatre Contemporani Espanyol.  A Beautifull Life amb la companyia anglesa, Talking Pictures, Battersea Theatre de Londres i gira per Anglaterra i Suïssa. Estriptis de Manel Dueso,  sala Muntaner de Barcelona. El Disc de Newton de Miquel Ribas, Mercè 2009. Treballa també a la televisió i cinema, Locos por la tele, Dir. Ll.Mª.Güell, (TV3), Arnau”, Dir. Ll.Mª.Güell. (TV3). Tocat de l’ala,  Dir Ll.Mª.Güell, (TV2). Especial Navidad,  amb poemes de Salvat Papasseit, (TV2).

Paral.lelament crea el projecte “Contes de la Terra”. Narració de contes i contes escenificats per a Biblioteques , escoles i al Museu Marítim de Barcelona.